به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رخشانی در جلسه شورای آموزش و پرورش مناطق آسیب دیده از سیل که با حضور وزیر آموزش و پرورش در سالن فرمانداری چابهار برگزار شد، اظهار داشت: کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی دو مشکل عمده آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان است که متأسفانه با همه تلاشهای صورت گرفته سالیان طولانی و متمادی، این معضل همچنان باقی است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: موضوع بازماندگان از تحصیل در این استان با توجه به رشد موالید و بازتولید آن نیز چالشهای خاص خود را در بر دارد.
وی ادامه داد: شرایط جغرافیایی و پراکندگی استان سیستان و بلوچستان نیازمند توسعه و ارتقا بسیاری از زیرساختها در مناطق دور افتاده است.
رخشانی تصریح کرد: تأسیس مدارس شبانه روزی با هدف تجمیع بسیاری از دانشآموزان در روستاها و پیشگیری از تولید بازماندگان از تحصیل نقش بسزایی دارد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر ۷۹۹ هزار و ۹۱۴ دانش آموز استان سیستان و بلوچستان در ۶ هزار و ۸۲۸ واحد آموزشی مشغول به تحصیل هستند که ۳۲ هزار و ۶۲۶ فرهنگی وظیفه تعلیم و تربیت این آینده سازان را برعهده دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: معلمان استان با تعهدی وصف ناپذیر و تلاشی جهادگونه با کمترین امکانات و زیرساختها در حال انجام وظیفه هستند.
وی افزود: در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان ۵۶ مدرسه با ۲۰۰ کلاس درس تخریب شده که برای بازسازی آن به اعتباری حدود ۴۰ میلیارد تومان نیاز است.
رخشانی با اشاره به اینکه ۲۸۶ مدرسه با برآورد حدود ۱۰ میلیارد تومان نیازمند تعمیرات اساسی در سیستان و بلوچستان است، بیان کرد: امید آن داریم تا همچون گذشته و با وجود نگاه ویژه و توجه خاص مسئولان ستادی وزارت آموزش و پرورش در ادامه راه نیز برای ارتقا شاخصهای آموزشی و تربیتی این سامان قدمی مؤثر و ماندگار برداشته شود.
نظر شما